top of page

PROJECTEN

Weatherportal logo
Weatherportal

Weatherportal is het platform waar je al onze zelfontwikkelde weermodellen, kaarten en meteorologische data terugvindt. Radar- en satellietbeelden, bliksemdetectie of windmodellen: op onze interactieve modelkaarten vind je alle nodige informatie om je eigen weersvoorspellingen te maken!

 

Ons Weatherportal-platform vind je hier.

Foto van opbollende bloemkoolwolken uit een time Lapse genomen
Timelapses

Foto's kunnen adembenemend zijn, maar op de bewegende beelden van een timelapse-video is de oerkracht van Moeder Natuur vaak nog een stuk indrukwekkender. Telkens wanneer we op pad zijn, proberen we om prachtige wolkenformaties, bliksemshows, tornadotango’s en neerslaggordijnen vast te leggen in fascinerende timelapses.

 

Onze timelapses vind je hier.

SkewT-LogP diagram als icoon voor Learn2BE
E-learning

Wilde je altijd al meer weten over het weer, zowel in zijn alledaagse als in zijn extreme vorm? Prima, want met het Learn2BE-project publiceren we een heleboel interessante, dynamische en toegankelijke e-learningsvideo’s. Aarzel niet om vragen te stellen in de comments: we beantwoorden ze met plezier! Heb je suggesties voor een onderwerp? Contacteer ons, misschien kunnen we er wel een aflevering over maken!

 

Onze Learn2BE-video’s vind je hier.

bottom of page