top of page

Diensten

500mb weerkaart als thumbnail voor weersvoorspellingen
Weersvoorspellingen

Stormjagers kunnen het weer natuurlijk op elk niveau voorspellen, maar we zijn toch vooral gespecialiseerd in de synoptische schaal (Europa) en de mesoschaal (Benelux). Hiervoor gebruiken we zelfontworpen software en NWP-kaarten, waarmee we accurate voorspellingen voor de korte- en middellange termijn maken.

Mensen die schuilen tijdens pukkelpopstorm voor eventmonitoring
Risicopreventie (event monitoring)

Omdat extreme weerfenomenen steeds frequenter optreden terwijl openluchtevenementen jaarlijks tienduizenden bezoekers lokken, kunt u Chase2BE contacteren voor de meteorologische monitoring van uw evenementen. Als freelance meteodienst leveren we weersvoorspellingen, verzorgen waarnemingen in realtime en waarschuwen we indien nodig.

damage survey kaartje
Schaderapporten

Schadeonderzoek is een belangrijke manier om de werkelijke oorzaak van windschade te achterhalen. Al te vaak wordt zware schade door valwinden bijvoorbeeld toegewezen aan windhozen of net andersom. Met onze uitgebreide ervaring in het opmeten van schade die door windverschijnselen werd veroorzaakt, kunnen wij de precieze oorzaak en de intensiteit ervan bepalen.

chase2be leden geven lezing voor groep mensen
Training

Bij Chase2BE schaven we onze meteorologische kennis voortdurend bij, maar we houden er ook van om die kennis door te geven. We vinden het belangrijk dat het brede publiek toegang krijgt tot de beginselen van weersvoorspelling en risicopreventie. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen en bovendien zit onze training vol boeiende meteorologische weetjes.

bottom of page